Gefeliciteerd, je bedrijf bestaat vandaag 1 jaar!

Ik opende vanmorgen mijn laptop en zag: inbox (1). Een nieuwe mail, van Knab: “Gefeliciteerd, je bedrijf bestaat vandaag 1 jaar!” Echt niet dacht ik nog. Maar toen ik mijn agenda erbij pakte zag ik dat het klopte. Wat is dat snel gegaan. Ik kan het bijna niet geloven. Maar Knab heeft gelijk, ik ben alweer een jaar zelfstandig ondernemer.

Mijn eerste jaar in cijfers:

  • 30 opdrachtgevers
  • 238 overeenkomsten, juridische documenten en adviezen
  • 25 blogs
  • 55 BNI bijeenkomsten
  • 1 verhuizing

Hoe dat ging? Als vanzelf. Ik heb lieve en inspirerende mensen ontmoet, klanten geholpen met hun juridische problemen en heel veel juridische documenten opgesteld.

Mijn tweede jaar als ondernemer begin ik gelijk met een hoogtepunt.Sinds een aantal weken heb ik mijn eigen kantoor, aan de Bruynvisweg 16 in Wormer, bij ZPlaza. Een prachtige plek om mijn ondernemerschap voort te zetten tussen andere inspirerende ondernemers.

Kortom, ik heb enorm genoten van mijn eerste jaar als ondernemer! Via deze weg wil ik iedereen bedanken die ik het afgelopen jaar ben tegengekomen. Ik heb veel zin om mijn 2e jaar als jurist voor het MKB in te gaan.

Danielle-de-Waal-Jurist-voor-MKB
Danielle-de-Waal-Jurist-voor-MKB