Danielle de Waal

Wat doe ik

Iedere dag adviseer en ondersteun ik ondernemers in de Zaanstreek bij het voorkomen of oplossen van juridisch problemen met betrekking tot het arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

 

U bent ondernemer en u heeft personeel in dienst. U hoopt het natuurlijk niet maar het kan voorkomen dat u een geschil krijgt met een van uw werknemers en dat u over wilt gaan tot ontslag. Dat kan veel stress geven of grote financiële gevolgen hebben…..

 

Uw onderneming groeit en u wilt een samenwerking aangaan met een medeondernemer. U bent het eens over de wijze waarop u gaat samenwerken, dus gelijk aan de slag. Nu gaat alles nog goed, maar wat nu als u een conflict krijgt met uw samenwerkingspartner? Zijn de afspraken dan nog wel zo helder?…..

Danielle-de-waal-Jurist-voor-het-MKB-visitekaartje

Ik adviseer en ondersteun u en uw onderneming bij arbeidsrechtzaken, van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en reglementen tot het regelen van ontslagzaken.

 

Ook op het gebied van ondernemingsrecht kan ik u help. Van het opstellen van contracten bij het aangaan van samenwerkingsvormen tot het opstellen van de nodige documenten voor ontbinding.

 

Heeft u juridische ondersteuning nodig? Neem contact met mij op.

Danielle-de-waal-Jurist-voor-het-MKB-visitekaartje
Ondernemersrecht

Arbeidszaken

contracten
samenwerkingsvormen