Wie ben ik

Ik ben Daniëlle de Waal. Ik ben geboren en opgegroeid in Zaandam, een echte Zaankanter dus. Al als klein meisje was ik te vinden op het hockeyveld van ZHC De Kraaien. Op basisschool de Werf in Zaandijk en het Zaanlands Lyceum heb ik heel wat jaren doorgebracht. En nu woon ik met mijn man en 2 jongens in Wormer.

Na mijn studie Rechten aan de Universiteit van Amsterdam ben ik als jurist aan de slag gegaan bij een groot accountancy en fiscaaladvies kantoor in Zaandam. Ruim 12 jaar heb ik daar diverse ondernemers bijgestaan en geadviseerd op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

In 2010 heb ik met succes de beroepsopleiding voor bedrijfsjuristen (SBB) aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond. Waarna ik de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb gevolgd en afgerond in 2012.

Sinds 1 november 2018 zet ik mijn kennis en ervaring in als zelfstandig jurist. Ik ben er voor iedere ondernemer in de Zaanstreek die juridische ondersteuning nodig heeft.

pasfoto-danielle-de-waal-500x500
Ondernemersrecht


Arbeidszaken


contracten
samenwerkingsvormen