Afgelopen week stond ik weer op de skies en genoot ik in de zon van een heerlijke glühwein. Als je dan om je heen kijkt besef je in eens hoe vaak de traumaheli overvliegt en hoeveel pistescooters mensen vervoeren. Allemaal gewond geraakt tijdens de wintersport. Niet alleen deze mensen zelf, ook hun werkgever is de dupe van wintersport. In mijn blog van februari 2019 schreef ik hier over.

 

De werkgever draait niet alleen op voor doorbetaling van het loon maar ook voor alle bijkomende kosten om die arbeidsongeschikte werknemer te laten re-integreren en te vervangen. Zou de werkgever om die reden wellicht wintersport kunnen verbieden? Of kan de werkgever de kosten verhalen op de werknemer? Benieuwd? Lees mijn blog: Wintersport niet fijn voor werkgevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *